Platinasti

BERLIN-CHEMIE MENARINI
BERLIN-CHEMIE MENARINI

Tvrtka Berlin-Chemie Menarini Hrvatska d.o.o. počela je 2008. godine opskrbu lijekovima u Republici Hrvatskoj.

Pomažemo tisućama bolesnika da žive bolje, dulje i kvalitetnije.

Ulažemo značajne napore u podizanje kvalitete zdravstvene skrbi brinući se za trajnu edukaciju liječnika, ljekarnika i ostalih zdravstvenih djelatnika.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
SERVIER
SERVIER

Društvo Servier, osnovano 1954. godine, prva je neovisna farmaceutska grupa.
Prisutni smo u 150 zemalja, imamo više od 22 000 zaposlenika, uključujući gotovo 3  000 zaposlenika u odjelu istraživanja i razvoja.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Zlatni

Srebrni

AMGEN
AMGEN

Društvo Amgen predano je otkrivanju potencijala koje pruža biologija za oboljele od teških bolesti - otkrivanjem, razvojem, proizvodnjom i isporukom inovativnih lijekova za primjenu kod ljudi. Ovaj pristup započinje uporabom spoznaja iz napredne humane genetike kako bi razriješili kompleksnost oboljenja i razumjeli temelje ljudske biologije.

Društvo Amgen fokusira se na područja s velikim nezadovoljenim medicinskim potrebama i koristi svoju stručnost u proizvodnji bioloških lijekova u svrhu pronalaska rješenja koja poboljšavaju ishode liječenja i dramatično poboljšavaju ljudske živote. Kao pionir u biotehnologiji još od 1980. godine, društvo Amgen se razvilo u jednu od vodećih neovisnih biotehnoloških tvrtki u svijetu, čiji su lijekovi pomogli milijunima bolesnika diljem svijeta te razvija niz lijekova s potpuno novim svojstvima.

Lijekovi društva Amgen namijenjeni su liječenju teških bolesti:  karcinoma, bolesti bubrega, reumatoidnog artritisa, bolesti kostiju i drugih teških bolesti. 

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
SWIXX BioPharma
SWIXX BioPharma

Swixx BioPharma is designed to fully replace biopharma, OTC and medical device multinationals’ subsidiaries or business units in those countries, or therapeutic areas of CEE, that the multinational chooses not to enter, or to exit.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Brončani

VIATRIS
VIATRIS

Viatris Hrvatska radi na tome da omogući ljudima zdraviji život u svakoj životnoj dobi. Uvjereni smo da bolja pristupačnost visokokvalitetnih lijekova omogućuje kvalitetnije zdravlje. Zato nam je važno održati vodeću poziciju u proizvodnji i komercijalnim aktivnostima kako bismo osigurali viskokokvalitetne lijekove bolesnicima kada i gdje ih oni trebaju.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Ostali

KRKA
KRKA

Krka je jedna od vodećih svjetskih generičkih farmaceutskih kompanija.
Njihovi lijekovi koriste se za liječenje više od 45 milijuna bolesnika svaki dan na više od 70 tržišta.
Krka ima preko 12.000 zaposlenika.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Pharma Express
Pharma Express

Tvrtka Pharma Express d.o.o. je uvoznik, distributer i zastupnik visokokvalitetnih proizvoda svjetski poznatih tvrtki Asahi Kasei Medical, Nikisso Co., LTD i DWA GmbH & Co. KG koje nude medicinske proizvode za hemodijalizu s garancijom visoke sigurnosti svakog proizvoda.

Naš temeljni cilj jest proširivanje stečenog znanja stručno obrazovanih djelatnika te što bolje razumijevanje sadašnjih i budućih klijenata, kako bismo bili dobar kreator modernog i profesionalnog poslovanja na području zdravstva.

Višegodišnje iskustvo, široko znanje s neprestanim ulaganjem u razvoj, efikasna organizacija unutar tvrtke i brza prilagodba svim promjenama na tržištu te što veći doprinos kvaliteti života medicinskog osoblja i pacijenata naša su misija i vizija.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
ASTRAZENECA
ASTRAZENECA

Kao globalna inovativna biofarmaceutska tvrtka, AstraZeneca ima ključni doprinos u otkrivanju, razvoju i komercijalizaciji inovativnih lijekova u važnim područjima zdravstvene zaštite, uključujući zdravstvenu skrb za kardiovaskularne, bubrežne i metaboličke bolesti, onkološke kao i bolesti dišnog sustava, upalne i autoimune bolesti.

U Hrvatskoj se AstraZeneca fokusira na sljedeća terapijska područja: kardiovaskularne, bubrežne i metaboličke bolesti, onkologiju i respiratorne bolesti. 

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
SANDOZ
SANDOZ

Sandoz je globalni lider u segmentu generičkih i biosličnih lijekova. Nastoje imati vodeću ulogu u povećanju dostupnosti lijekova u svijetu.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK