Platinasti

BERLIN-CHEMIE MENARINI
BERLIN-CHEMIE MENARINI

Tvrtka Berlin-Chemie Menarini Hrvatska d.o.o. počela je 2008. godine opskrbu lijekovima u Republici Hrvatskoj.

Pomažemo tisućama bolesnika da žive bolje, dulje i kvalitetnije.

Ulažemo značajne napore u podizanje kvalitete zdravstvene skrbi brinući se za trajnu edukaciju liječnika, ljekarnika i ostalih zdravstvenih djelatnika.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
SERVIER
SERVIER

Društvo Servier, osnovano 1954. godine, prva je neovisna farmaceutska grupa.
Prisutni smo u 150 zemalja, imamo više od 22 000 zaposlenika, uključujući gotovo 3  000 zaposlenika u odjelu istraživanja i razvoja.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Zlatni

Srebrni

AMGEN
AMGEN

Društvo Amgen predano je otkrivanju potencijala koje pruža biologija za oboljele od teških bolesti - otkrivanjem, razvojem, proizvodnjom i isporukom inovativnih lijekova za primjenu kod ljudi. Ovaj pristup započinje uporabom spoznaja iz napredne humane genetike kako bi razriješili kompleksnost oboljenja i razumjeli temelje ljudske biologije.

Društvo Amgen fokusira se na područja s velikim nezadovoljenim medicinskim potrebama i koristi svoju stručnost u proizvodnji bioloških lijekova u svrhu pronalaska rješenja koja poboljšavaju ishode liječenja i dramatično poboljšavaju ljudske živote. Kao pionir u biotehnologiji još od 1980. godine, društvo Amgen se razvilo u jednu od vodećih neovisnih biotehnoloških tvrtki u svijetu, čiji su lijekovi pomogli milijunima bolesnika diljem svijeta te razvija niz lijekova s potpuno novim svojstvima.

Lijekovi društva Amgen namijenjeni su liječenju teških bolesti:  karcinoma, bolesti bubrega, reumatoidnog artritisa, bolesti kostiju i drugih teških bolesti. 

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Brončani

Genericon Pharma
Genericon Pharma

Genericon Pharma je austrijska farmaceutska kompanija koja se od svog osnutka 1986. specijalizirala za razvoj i distribuciju visokokvalitetnih generičkih lijekova.
Svaki korak, od odobrenja do proizvodnje i isporuke lijeka je strogo kontroliran kako bi se zadovoljili naši visoki standardi kvalitete.
S više od 11 milijuna propisanih kutija lijekova godišnje smo jedna od vodećih farmaceutskih kompanija u Austriji.


Zdravlje činimo dostupnim i pristupačnim za sve, također za buduće generacije.
Zdravlje za sve/Gesundheit für alle

https://www.genericon.at/index_hr.php

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Ostali

MEDTRONIC
MEDTRONIC

Medtronic je vodeći svjetski proizvođač u području medicinske tehnologije s više od 38.000 zaposlenika.

Posljedica Medtronicovog fokusa na pacijenta je činjenica da svakih 20 sekundi jedan život postaje kvalitetniji zahvaljujući primjeni Medtronicovog proizvoda.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
ASTRAZENECA
ASTRAZENECA

Kao globalna inovativna biofarmaceutska tvrtka, AstraZeneca ima ključni doprinos u otkrivanju, razvoju i komercijalizaciji inovativnih lijekova u važnim područjima zdravstvene zaštite, uključujući zdravstvenu skrb za kardiovaskularne, bubrežne i metaboličke bolesti, onkološke kao i bolesti dišnog sustava, upalne i autoimune bolesti.

U Hrvatskoj se AstraZeneca fokusira na sljedeća terapijska područja: kardiovaskularne, bubrežne i metaboličke bolesti, onkologiju i respiratorne bolesti. 

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
SANDOZ
SANDOZ

Sandoz je globalni lider u segmentu generičkih i biosličnih lijekova. Nastoje imati vodeću ulogu u povećanju dostupnosti lijekova u svijetu.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK