11. memorijalni sastanak "Prof. dr. Miljenko Marinović"

Bez njihove pomoći i podrške ne bi bilo moguće organizirati ovaj Simpozij, zato ih sa zahvalnošću navodimo!

Zlatni sponzori

AMGEN
AMGEN

Društvo Amgen predano je otkrivanju potencijala koje pruža biologija za oboljele od teških bolesti - otkrivanjem, razvojem, proizvodnjom i isporukom inovativnih lijekova za primjenu kod ljudi. Ovaj pristup započinje uporabom spoznaja iz napredne humane genetike kako bi razriješili kompleksnost oboljenja i razumjeli temelje ljudske biologije.

Društvo Amgen fokusira se na područja s velikim nezadovoljenim medicinskim potrebama i koristi svoju stručnost u proizvodnji bioloških lijekova u svrhu pronalaska rješenja koja poboljšavaju ishode liječenja i dramatično poboljšavaju ljudske živote. Kao pionir u biotehnologiji još od 1980. godine, društvo Amgen se razvilo u jednu od vodećih neovisnih biotehnoloških tvrtki u svijetu, čiji su lijekovi pomogli milijunima bolesnika diljem svijeta te razvija niz lijekova s potpuno novim svojstvima.

Lijekovi društva Amgen namijenjeni su liječenju teških bolesti:  karcinoma, bolesti bubrega, reumatoidnog artritisa, bolesti kostiju i drugih teških bolesti. 

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Srebreni sponzori

MEDTRONIC
MEDTRONIC

Medtronic je vodeći svjetski proizvođač u području medicinske tehnologije s više od 38.000 zaposlenika.

Posljedica Medtronicovog fokusa na pacijenta je činjenica da svakih 20 sekundi jedan život postaje kvalitetniji zahvaljujući primjeni Medtronicovog proizvoda.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
BERLIN-CHEMIE MENARINI
BERLIN-CHEMIE MENARINI

Tvrtka Berlin-Chemie Menarini Hrvatska d.o.o. počela je 2008. godine opskrbu lijekovima u Republici Hrvatskoj.

Pomažemo tisućama bolesnika da žive bolje, dulje i kvalitetnije.

Ulažemo značajne napore u podizanje kvalitete zdravstvene skrbi brinući se za trajnu edukaciju liječnika, ljekarnika i ostalih zdravstvenih djelatnika.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
ASTRAZENECA
ASTRAZENECA

Kao globalna inovativna biofarmaceutska tvrtka, AstraZeneca ima ključni doprinos u otkrivanju, razvoju i komercijalizaciji inovativnih lijekova u važnim područjima zdravstvene zaštite, uključujući zdravstvenu skrb za kardiovaskularne, bubrežnr I metaboličke bolesti, rak kao i bolesti dišnog sustava, upalne i autoimune bolesti. 

U Hrvatskoj se AstraZeneca fokusira na sljedeća terapijska područja: kardiovaskularne, bubrežne i metaboličke bolesti, onkologiju i respiratorne bolesti. 

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
MSD
MSD

...širok spektar lijekova na raznim podrucjima, od lijekova za srce i bolesti dišnog sustava preko zaraznih bolesti do preparata za suncanje i žensko zdravlje. U svojim se istraživanjima bavimo bolestima od kojih boluju milijuni ljudi širom svijeta, kao što su Alzheimerova bolest, šecerna bolest i rak, a pritom se razvijamo i na novim podrucjima, kao što su biološki lijekovi.

Osim na razvoju inovativnih terapija, rade i na osiguravanju njihove dostupnosti u financijskom smislu. Stoga imaju programe pomoci i popuste na cijene, kako bismo povecali dostupnost naših lijekova onima kojima su potrebni.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Brončani sponzori

KRKA
KRKA

Krka je jedna od vodećih svjetskih generičkih farmaceutskih kompanija.
Njihovi lijekovi koriste se za liječenje više od 45 milijuna bolesnika svaki dan na više od 70 tržišta.
Krka ima preko 12.000 zaposlenika.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
FRESENIUS MEDICAL
FRESENIUS MEDICAL

Predstavništvo Fresenius Medical Care počelo je s radom u Hrvatskoj 1998. godine, i od tada opskrbljuje veliki broj dijaliznih centara u Republici Hrvatskoj s aparatima, opremom i potrošnim materijalima za dijalizu.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
SALVUS
SALVUS

Salvus d.o.o. moderna je regionalna kompanija osnovana 2002. godine u Hrvatskoj, a svoje poslovanje temelji na veleprodaji lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i kozmetike te strateškom razvoju i izgradnji uspješnih, renomiranih i inovativnih brendova.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Boehringer Ingelheim
Boehringer Ingelheim

At Boehringer Ingelheim we are driven by the desire to serve mankind by improving human and animal health. As a successful, family owned company we plan in generations. We work together globally and with integrity.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
SANDOZ
SANDOZ

Sandoz je globalni lider u segmentu generičkih i biosličnih lijekova. Nastoje imati vodeću ulogu u povećanju dostupnosti lijekova u svijetu.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK