41st Hypertension Highlights in 2020

Bez njihove pomoći i podrške ne bi bilo moguće organizirati ovaj Simpozij, zato ih s zahvalnošću navodimo!

Zlatni sponzori

AMGEN
AMGEN

Društvo Amgen predano je otkrivanju potencijala koje pruža biologija za oboljele od teških bolesti - otkrivanjem, razvojem, proizvodnjom i isporukom inovativnih lijekova za primjenu kod ljudi. Ovaj pristup započinje uporabom spoznaja iz napredne humane genetike kako bi razriješili kompleksnost oboljenja i razumjeli temelje ljudske biologije.

Društvo Amgen fokusira se na područja s velikim nezadovoljenim medicinskim potrebama i koristi svoju stručnost u proizvodnji bioloških lijekova u svrhu pronalaska rješenja koja poboljšavaju ishode liječenja i dramatično poboljšavaju ljudske živote. Kao pionir u biotehnologiji još od 1980. godine, društvo Amgen se razvilo u jednu od vodećih neovisnih biotehnoloških tvrtki u svijetu, čiji su lijekovi pomogli milijunima bolesnika diljem svijeta te razvija niz lijekova s potpuno novim svojstvima.

Lijekovi društva Amgen namijenjeni su liječenju teških bolesti:  karcinoma, bolesti bubrega, reumatoidnog artritisa, bolesti kostiju i drugih teških bolesti. 

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Srebreni sponzori

MEDTRONIC
MEDTRONIC

Medtronic je vodeći svjetski proizvođač u području medicinske tehnologije s više od 38.000 zaposlenika.

Posljedica Medtronicovog fokusa na pacijenta je činjenica da svakih 20 sekundi jedan život postaje kvalitetniji zahvaljujući primjeni Medtronicovog proizvoda.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
BERLIN-CHEMIE MENARINI
BERLIN-CHEMIE MENARINI

Tvrtka Berlin-Chemie Menarini Hrvatska d.o.o. počela je 2008. godine opskrbu lijekovima u Republici Hrvatskoj.

Pomažemo tisućama bolesnika da žive bolje, dulje i kvalitetnije.

Ulažemo značajne napore u podizanje kvalitete zdravstvene skrbi brinući se za trajnu edukaciju liječnika, ljekarnika i ostalih zdravstvenih djelatnika.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
ASTRAZENECA
ASTRAZENECA

Kao globalna inovativna biofarmaceutska tvrtka, AstraZeneca ima ključni doprinos u otkrivanju, razvoju i komercijalizaciji inovativnih lijekova u važnim područjima zdravstvene zaštite, uključujući zdravstvenu skrb za kardiovaskularne, bubrežnr I metaboličke bolesti, rak kao i bolesti dišnog sustava, upalne i autoimune bolesti. 

U Hrvatskoj se AstraZeneca fokusira na sljedeća terapijska područja: kardiovaskularne, bubrežne i metaboličke bolesti, onkologiju i respiratorne bolesti. 

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Brončani sponzori

Boehringer Ingelheim
Boehringer Ingelheim

At Boehringer Ingelheim we are driven by the desire to serve mankind by improving human and animal health. As a successful, family owned company we plan in generations. We work together globally and with integrity.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK